IT Services

+31 (72) 567 55 66
SPOC Services
Wij werken aan uw succes!
IT is onze core-business maar niet die van u. Echter als ondernemer ontkom je niet aan een veelvoud van techniek die de onderneming draaiende moet houden. Van alarminstallatie tot deur-toegang systeem, van smartphone tot boekhoud-pakket en alles daartussen. Dit vraagt vaak om een veelvoud aan leveranciers én verstand van zaken die vaak niet binnen uw specialisme liggen.

Hierbij kunnen wij u helpen. Zou het niet fantastisch zijn om één aanspreekpunt te hebben voor al deze technische zaken? Met alle vragen over alles wat maar met een netwerkkabel of internet verbonden is en alles waar je een toetsenbord of muis voor nodig hebt kunt u bij ons terecht. Geen lange telefoonwachtrijen bij uw internet leverancier, geen technische storing meer proberen uit te leggen aan een techneut die in 3 lettercodes spreekt.

Wij horen en zien uw klacht en vertalen die naar een technisch begrijpelijk verhaal voor de leverancier. Wij houden de regie en zorgen voor een oplossing samen met de leverancier. U bent op de hoogte van de status, voortgang en kosten door met ons in contact te blijven. Intern noemen wij dit SPOC (Single Point of Contact). Voor u zijn we gewoon uw technische aanspreekpunt.

Je zou dit ontzorgen kunnen noemen……..wij bij Maedilon zetten the next step en zien dit als "gewoon ons werk".