Kies voor IT beheer met ondersteuning wanneer het u uitkomt

Voorkom verrassingen met een stabiele IT omgeving
  • Altijd goed beschermd
  • Altijd de meest recente updates
  • Altijd een goede back-up

Geavanceerd IT beheer biedt zekerheid voor uw IT omgeving

Monitoring en bescherming

Maedilon organiseert het beheer van uw IT vanuit haar Network Operations Center. Hier worden uw systemen en netwerk continue bewaakt, waardoor u de zekerheid hebt dat uw systemen nagenoeg altijd beschikbaar zijn.

Door automatische installatie van updates van het besturingssysteem en geïnstalleerde software van derden, en de nieuwste technologie op het gebied van detectie van bedreigingen bent u ervan verzekerd dat uw systemen altijd maximaal beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf.

Het is onwaarschijnlijk, maar mochten er zich toch eventuele problemen voordoen dan worden deze in een vroeg stadium gedetecteerd. Door het vastleggen van de status van de diverse bewaakte componenten en processen is de oorzaak van calamiteiten snel te achterhalen en zijn uw systemen snel weer beschikbaar. Bij onverwacht verlies van gegevens kunt u terugvallen op MSP Backup waarmee dagelijks of indien gewenst nog frequenter backup's van uw systemen worden gemaakt.

Maatwerk

Het beheer van uw IT omgeving is wat ons betreft altijd maatwerk. Samen bespreken we wat voor u de beste vorm van dienstverlening is. We gaan hierbij uit van één van onze standaard oplossingen die we volledig op uw situatie en aan uw wensen aanpassen. Zo kunt u kiezen voor de abolute zekerheid van All-in IT Beheer of voor de zekerheid van een IT omgeving die altijd up-to-date is met ondersteuning op afroep van Proactief IT Beheer of voor de maximale flexibiliteit van A-la-carte IT Beheer.

Inzicht door maandelijkse rapportage

U ontvangt maandelijks een rapportage over de beschikbaarheid van uw systemen, eventuele geconstateerde bedreigingen, problemen die zich hebben voorgedaan en over de huidige status van IT infrastructuur. Hierdoor heeft u altijd volledig inzicht in uw IT omgeving.

MSP Diensten

Om u optimaal te kunnen ondersteunen bieden wij u de volgende basisoplossingen die wij vervolgens volledig aan uw wensen aanpassen:

Voor een advies op maat

Wilt u ook graag compleet ontzorgd worden op het gebied van IT-beheer en bent u geïnteresseerd in een kennismaking. Neem contact met ons op via +31 (0)72 5675566 of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende online afspraak.