Doe meer met uw data

Vergroot de functionalitiet van uw applicaties met een maatwerkoplossing van Maedilon
  • Verbeter uw dienstverlening
  • Versterk uw klantrelaties
  • Verbeter uw continuïteit

Meer succes door maatwerkoplossingen

Doe meer met uw data

U maakt in uw organisatie gebruik van softwaretoepassingen voor administratie, logistiek, relatiebeheer, planning, etc. De kans is groot dat u hiervoor gebruik maakt van een standaard ERP-pakket dat voor een belangrijk deel in uw behoeften voorziet. Toch kunnen deze standaard oplossingen vaak aangevuld worden met functionaliteit die uw data veel waardevoller maakt door deze data bijvoorbeeld via een portal aan uw klanten beschikbaar ter stellen of door uw medewerkers meer of betere tools ter beschikking te stellen. U kunt dus meer uit uw data halen en zo uw concurrentiepositie versterken of uw bedrijfskosten verlagen door een efficiency verbetering.

Succesvoller ondernemen

Maedilon ontwikkelt met behulp van haar eigen Maedilon Development Framework® webapplicaties die aansluiten op uw bestaande systemen. Deze toepassingen zijn schaalbaar en sluiten perfect aan op uw bedrijfsprocessen doordat al uw behoeften kunnen worden verwerkt. U kunt zelf het tempo bepalen waarmee het project wordt uitgevoerd en welke onderdelen op een bepaald moment worden gerealiseerd. Samen met u bouwen we de toepassingen waarmee u volledig in uw behoeften kunt voorzien, waarmee u uw klanten beter kunt bedienen en waarmee u succesvoller kunt ondernemen.".

Voor een advies op maat

Wilt u ook succesvoller ondernemen en bent u geïnteresseerd in een kennismaking. Neem contact met ons op via +31 (0)72 5675566 of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende online afspraak.

Verhoog uw omzet met eCommerce

eCommerce oplossing

In deze tijd van online shopping kunt ook u uw omzet aanzenlijk verhogen door de eCommerce oplossing van Maedilon. Door de integratie van een webshop met alle logistieke functies en backoffice beschikt u over een complete oplossing.

Neem dus snel contact met ons op over de mogelijkheden voor uw organisatie en bel (072) 567 55 66 of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.