+31 (72) 567 55 66
Webapplicaties ontwikkelen
Toepassingen die volledig aansluiten bij uw behoeften
  • Toepassingen die volledig aansluiten bij uw behoeften
  • Succesvoller ondernemen
  • Betere bediening van uw klanten
Laat uw webapplicaties ontwikkelen door Maedilon. Wij zijn specialist op dit gebied. We vinden het heel belangrijk om applicaties te ontwikkelen die er niet alleen mooi uitzien maar ook optimaal werken en gebruiksvriendelijk zijn.

Webapplicaties laten ontwikkelen zonder concessies

U maakt in uw organisatie gebruik van softwaretoepassingen voor administratie, logistiek, relatiebeheer, planning, etc. De kans is groot dat u hiervoor gebruik maakt van een standaard ERP-pakket dat voor een belangrijk deel in uw behoeften voorziet. Zou het niet mooi zijn wanneer u volledig in uw behoefte kunt voorzien door het deel dat u mist te kunnen aanvullen of het deel dat net niet aan uw wensen of eisen voldoet te kunnen onderbrengen in een webapplicatie die op maat voor u wordt ontwikkeld, zonder dat u hiervoor dure maatwerk software moet laten ontwikkelen.

Efficiëntie vergroten

Maedilon ontwikkelt met behulp van haar eigen Maedilon Development Framework® webapplicaties die aansluiten op uw bestaande systemen. Deze toepassingen zijn schaalbaar en sluiten perfect aan op uw bedrijfsprocessen doordat al uw behoeften kunnen worden verwerkt. U kunt zelf het tempo bepalen waarmee het project wordt uitgevoerd en welke onderdelen op een bepaald moment worden gerealiseerd. Samen met u bouwen we de toepassingen waarmee u volledig in uw behoeften kunt voorzien, waarmee u uw klanten beter kunt bedienen en waarmee u succesvoller kunt ondernemen. Je zou dit ontzorgen kunnen noemen…wij bij Maedilon zetten de next step en zien dit als "gewoon ons werk".

Neem contact met ons op

Bij Maedilon staat kwaliteit voorop, ook bij het ontwikkelen van uw webapplicaties. Bent u nieuwsgierig geworden de mogelijkheden? Bel ons dan nu op nummer +31 (0)72 5675566 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.