IT Servicedesk

Duidelijke en accurate berhandeling van al uw IT vragen en problemen
  • Uw IT omgeving in topconditie
  • Automatiseren van bedrijfsprocessen
  • Software en applicaties altijd up-to-date

Als u kiest voor IT beheer van Maedilon, kunt u altijd en overal een beroep doen op onze uiterst professionele IT servicedesk. Wij bieden u alles wat u zoekt in een IT beheerder: wij houden niet alleen uw software en data in topconditie maar helpen u ook snel als er zich onverhoopt toch een calamiteit voordoet.  

De IT servicedesk van Maedilon

De specialisten van de IT servicedesk van Maedilon behandelen duidelijk en accuraat al uw vragen en problemen, geven ondersteuning met betrekking tot het gebruik van IT middelen en voorzien uw medewerkers van informatie over de IT dienstverlening. Storingen en/of gebruikersvragen worden snel en vakkundig opgelost. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u snel helpen wanneer een probleem zich voordoet. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling en geven u tevens advies hoe u zaken efficiënter kunt maken.

Wij verdiepen ons in uw vragen en wensen

Door ons te verdiepen in uw organisatie en uw werkwijze zijn wij in staat u optimaal bij het gebruik van uw geautomatiseerde systemen te ondersteunen. Wij nemen graag de druk bij u weg die IT beheer kan veroorzaken. Dit kunnen wij goed doen door onze heldere communicatie en ons vermogen om te denken in oplossingen. We houden uw software en applicaties veilig en in topconditie, voorkomen en verhelpen storingen en brengen wijzigingen aan als u dat verlangt. Daarnaast helpt onze supportafdeling u altijd in no-time verder. U kunt dus altijd op rekenen!

Meer weten over onze IT servicedesk?

Neemt u dan snel contact met ons op via +31 (0)72 5675566. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijf.

MSP Diensten

Om u optimaal te kunnen ondersteunen bieden wij u de volgende basisoplossingen die wij vervolgens volledig aan uw wensen aanpassen:

Voor een advies op maat

Wilt u ook graag compleet ontzorgd worden op het gebied van IT beheer en bent u geïnteresseerd in een kennismaking. Neem contact met ons op via +31 (0)72 5675566 of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende online afspraak.