Applicatie ontwikkeling
Applicatie ontwikkeling
Toepassingen die volledig aansluiten bij uw behoeften
U maakt in uw organisatie gebruik van softwaretoepassingen voor administratie, logistiek, relatiebeheer, planning, etc. De kans is groot dat u hiervoor gebruik maakt van een standaard ERP pakket dat voor een belangrijk deel in uw behoeften voorziet.

Zou het niet mooi zijn wanneer u volledig in uw behoefte kunt voorzien door het deel dat u mist te kunnen aanvullen of het deel dat net niet aan uw wensen of eisen voldoet te kunnen onderbrengen in een flexibele toepassing die op maat voor u wordt ingesteld, zonder dat u hiervoor dure maatwerk software moet laten ontwikkelen.

Maedilon ontwikkelt met behulp van haar eigen Maedilon Development Framework® toepassingen die aansluiten op uw bestaande systemen. Deze toepassingen zijn schaalbaar en sluiten perfect aan op uw bedrijfsprocessen doordat al uw behoeften kunnen worden verwerkt.

Zou het niet mooi zijn wanneer u zelf het tempo kunt bepalen waarmee het project wordt uitgevoerd en welke onderdelen op een bepaald moment worden gerealiseerd.

Samen met u bouwen we de toepassingen waarmee u volledig in uw behoeften kunt voorzien, waarmee u uw klanten beter kunt bedienen en waarmee u succesvoller kunt ondernemen.

Je zou dit ontzorgen kunnen noemen.....wij bij Maedilon zetten de next step en zien dit als "gewoon ons werk".