IT Services
Cloud Desktop Services
Wat is eigenlijk een cloud-werkplek? En heb je dit eigenlijk nodig? Op zich een goede vraag. Stel je nou eens voor dat je nog steeds een videorecorder thuis hebt staan met grote onhandige videobanden om daarmee op analoge kwaliteit een beperkt aantal films te moeten kijken, terwijl er een dienst als Netflix is die je de mogelijk biedt overal en altijd online een haast oneindige hoeveelheid films te kijken tegen een concurrerende prijs. Of wellicht nog sprekender, zou je je nog alleen maar bedienen van vaste telefonie als smartphones vrij beschikbaar zijn? De cloud-werkplek zal dezelfde impact hebben op het ondernemerschap als Netflix op filmfans en de smartphones op…..ons bestaan.

Stel je voor dat de bedrijfsapplicaties en data van uw onderneming makkelijk op iedere locatie voor u beschikbaar zijn via een voor u bekende werkplek-omgeving. Echter hoeft u zich voor het gebruik van deze luxe geen zorgen te maken over beveiliging van de data en toegang tot het bedrijfsnetwerk of dure aanschaf van apparatuur die snel kan verouderen of bijbehorend personeel die dit moet onderhouden.

Uw bedrijfswerkplek overal en altijd, veilig en onafhankelijk van het apparaat waarop u op dat moment wilt werken, uw pc of domme terminal op het werk, uw laptop of zelfs tablet onderweg, of uw eigen pc in uw thuiskantoor. Altijd uw eigen bekende omgeving. En dat voor een vast bedrag per maand per werkplek. Bij deze dienst krijgt u dan ook nog eens een telefonische helpdesk, een online helpdesk portaal en een team enthousiaste IT techneuten die klaar staan om alle mogelijke vragen te beantwoorden en ondersteuning te leveren.

Je zou dit ontzorgen kunnen noemen……..wij bij Maedilon zetten te next step en zien dit als "gewoon ons werk".