IT Services
Business IT Services
Als technische onderneming vinden wij bij Maedilon techniek verschrikkelijk mooi. Voor jou als ondernemer vinden we dat verschrikkelijk onbelangrijk ! Maedilon ziet IT middelen en oplossingen voor ondernemers op zijn best als ondersteunend gereedschap voor de bedrijfsvoering, en op zijn slechts als een noodzakelijk kwaad voor de ondernemer.

Deze manier van denken maakt dat wij uitgaan van jou als ondernemer en jouw onderneming, en doen wij dan ook alles om IT een zo “gewoon” mogelijk onderdeel te laten zijn van jouw bedrijfsprocessen. Als je ’s-Ochtends je auto start, of op de fiets stapt denk je na het omdraaien van de sleutel ook niet na of de brandstof wel op de juiste manier in het motor terechtkomt, of dat het fietspedaal rondtrappen wel de juiste spanning oplevert om de ketting te laten werken. Nee de fiets of auto brengt je van A naar B en doet zijn werk zonder dat jij als bestuurder hierover na hoeft te denken.

Zou het niet mooi zijn als IT ook zo’n rol zou spelen om jouw onderneming van A naar B te brengen? Wij bij Maedilon Services hebben het juiste enthousiaste team aan techneuten en consultants die de laatste IT techniek fantastisch vinden, maar ook fantastisch onbelangrijk voor jou organisatie. Onze beheerders zorgen ervoor dat lokaal, of vanaf afstand jouw onderneming de IT middelen kan gebruiken zoals jouw onderneming dit nodig heeft, en onze consultants zorgen dat samen met jou als ondernemer de juiste oplossingen gekozen worden die optimaal passen bij jouw bedrijfsprocessen.

Je zou dit ontzorgen kunnen noemen……..wij bij Maedilon zetten de next step en zien dit als "gewoon ons werk".